Pagerank 7 (Google)

Pagerank 7 is een rapportcijfer dat staat voor een zeer goede ranking van een site. De site staat vaak goed in Google en ranking op zeer populaire woorden is afhankelijk van de graad van optimalisatie van de site. Vaak hebben Pagerank 7 sites 1300 tot 5000 inlinks en zijn over het algemeen al langer online (vaak van voor 2000). Deze sites hebben typisch een goed aantal bezoekers, vaak tussen de 10.000 tot 1.000.000 unieke bezoekers per dag.

Pagerank is een rapportcijfer van 0 tot 10 op basis van link popularity. Heel kort door de bocht: hoe meer links naar een site hoe hoger het rapportcijfer.

Zoekmachine Optimalisatie en Pagerank 7


Zoekmachine Optimalisatie is bij Pagerank 7 over het algemeen zeer goed mogelijk op enkele en dubbele woorden. In principe kan op vrijwel ieder toptrefwoord een goede positie worden verkregen, mits de juiste content aanwezig is. We zien Pagerank 7 als een zeer goed rapportcijfer.

Bij pagerank 7 komt zoekmachine optimalisatie vaak neer op het weghalen / voorkomen van zoekmachine blokkades, het verzorgen van een zeer goede navigatie structuur en het creeeren van de juiste waardevolle content. De homepage van pagerank 7 domeinen is extra belangrijk. Wanneer daar de juiste woorden op staan kan de site daar al goed op scoren. Over het algemeen zal de dieper gelegen content ook goed scoren, zelfs bijna zonder optimalisatie.

Voorbeelden Pagerank 7 domeinen?


De volgende domeinen zijn bekend als Pagerank 7 domeinen:

Zoeksites:
Startpagina.nl
Ilse.nl

Nieuws:
Telegraaf.nl
NRC.nl
Volkskrant
Nu.nl
Omroep.nl

Vervoer:
Schiphol.nl
NS.nl

Providers:
Planet.nl

Universiteiten:
Ru.nl
ou.nl
unimaas.nl
eur.nl
uvt.nl

Anderen:
KPN.nl
ECN.nl

En nog vele anderen...

Gerelateerde woorden

Thema & categorieën