IPAN (Marketing en Internetmarketing)

IPAN staat voor Interactive Professionals Associatie Nederland en is een netwerk van professionals die werkzaam zijn in de interactieve industrie of in het traditionele bedrijfsleven interactieve functies vervullen.

De IPAN is opgericht in mei 1998 en heeft inmiddels ruim 400 leden. Het doel van IPAN is het verder professionaliseren van de interactieve media door haar leden op een prettige manier te laten netwerken. Zo worden er jaarlijks meetings en lezingen gehouden en onderhoudt IPAN een Weblog.

Organisatie


De vereniging wordt geleid door een zevenkoppig bestuur van vrijwilligers. De Raad van Advies, met kopstukken uit het interactieve bedrijfsleven, begeleidt IPAN bij haar verdere groei.

Sponsoring


De IPAN wordt gefinancierd door sponsoring. Er zijn een aantal hoofdsponsors en partners die IPAN met diensten ondersteunen.

Lid Worden


Lid worden kost ongeveer 165 per 12 maanden en naast lidmaatschap krijgt men ook korting op een aantal tijdschriften en drankbonnen voor de meetings en toegang tot het gesloten gedeelte van de site.

Gerelateerde woorden

Meer over IPAN (externe links)

  • Ipan.nl - Officiele site van de Interactive Professionals Associatie Nederland

Thema & categorieën