startpagina

Startpagina.nl
Google startpagina Regen gunstig voor Startpagina
AMSTERDAM - Maandag 5 mei 2003, Bij mooi weer verliest Startpagina.nl, met 2,3 miljoen bezoekers per dag de grootste website van Nederland, bij iedere graad temperatuurstijging ongeveer 1% van haar bezoekers. Dat blijkt uit een onderzoek van de Erasmus Universiteit in Rotterdam naar de samenhang tussen Startpagina-gebruik en de weersomstandigheden.

Zo komt ook naar voren dat Startpagina bezoekers wint bij neerslag. Iedere millimeter regen levert de website 0,36% extra bezoekers op. Dagelijks wordt Startpagina.nl gemiddeld 2,3 miljoen keer bezocht.

Weergevoelige branche
Bert Wiggers, de directeur van Startpagina: "We wisten natuurlijk wel dat we in een weergevoelige branche zitten, maar nu weten we precies hóe gevoelig." Behalve naar weersinvloeden, is gekeken naar de invloed van feestdagen en schoolvakanties op de bezoekersaantallen van Startpagina.

Hopen op regenachtige feestdagen
Zeker de feestdagen blijken grote invloed te hebben op de hoeveelheid mensen die de website bezoekt. Het aantal bezoekers is dan aanmerkelijk lager, tenzij het regent natuurlijk. ;)

Bron: nu.nl op 05-05-2003

[naar Startpagina.nl]

Meer startpagina's in het beheer van Jeroen.com:

Speciale Zoekmachine Startpagina's:

Kopieeren zonder toestemming vooraf is niet toegestaan, linken natuurlijk wel.
(Plaats een link, mail even en dan krijg je een link terug :-)