startpagina


Startpagina's Jeroen.com
persberichten Persberichten.startpagina.nl
persberichten startpaginaDe persberichten Startpagina heeft als doel hen te helpen die zelf een persbericht willen schrijven en versturen. De pagina bevat allereerst stapsgewijs alle onderdelen waar je aan moet denken bij het schrijven en versturen van een persbericht, vervolgens meer dan 100 e-mailadressen en directe links naar de colofons van de belangrijkste Nederlandse media om te eindigen met een uitgebreid onderdeel met bronnen en achtergrond info.

Extra aandacht is er besteed aan hoe journalisten naar de persberichten kijken en naar wat hun kritiek op een groot deel van de persberichten is. Dit aangezien zij een belangrijke doelgroep en succesfactor voor de persberichten zijn. Ook is er aandacht besteed aan trends zoals de invloed van Weblogs op de verspreiding van nieuws.

De persberichten Startpagina is zeer positief ontvangen in de Journalistieke wereld en is zelfs door ervaren Public Relations professionals als zeer interessant en leerzaam betiteld. De pagina bevat meer dan 400 links over het onderwerp persberichten. Ter introductie van de pagina is er uiteraard een persbericht verstuurd.
[naar de Persberichten pagina] [link aanmelden]

Meer startpagina's in het beheer van Jeroen.com:

Speciale Zoekmachine Startpagina's:

Kopieeren zonder toestemming vooraf is niet toegestaan, linken natuurlijk wel.
(Plaats een link, mail even en dan krijg je een link terug :-)