startpagina


Startpagina's Jeroen.com
Google startpagina Google.startpagina.nl
google startpaginaDe Google Pagina .nl is -na Google zelf- de grootste bron van informatie ter wereld over Google. Inmiddels staan er ruim 3000 links klaar die verdeeld zullen zijn over 14 zogenaamde Google "klein-dochter" pagina's.

Google Pagina Zoekmachines met ruim 400 Zoekfuncties
Naast erg veel achtergrond informatie zal de Google Startpagina een zeer uitgebreide eigen Google Pagina Zoekmachine krijgen met in totaal meer dan 400 specifieke Google functies, waarvan er een aantal in de wereld uniek zullen zijn. Zo wordt het mogelijk om op woningen in Amsterdam te zoeken door enkel en alleen het woord "Amsterdam" in te vullen. Dat ene zoekwoord kun je dan laten staan om vervolgens bijvoorbeeld te zoeken naar de politie of basisscholen in Amsterdam.

De Startpagina zal verder veel informatie gaan bevatten over het aanmelden bij Google, Google gebruikerstips voor de gewone gebruiker, vreemde Google versies, Google Hacks, Google Tools, Google parodieën, protesten tegen de werelddominantie van Google, de mensen achter Google en vooral ook veel Google bronnen, Google nieuwsgroepen, Google weblogs en andere sites over Google.
[naar de Google pagina] [link aanmelden]

Meer startpagina's in het beheer van Jeroen.com:

Speciale Zoekmachine Startpagina's:

Kopieeren zonder toestemming vooraf is niet toegestaan, linken natuurlijk wel.
(Plaats een link, mail even en dan krijg je een link terug :-)