Enkele Producten:

kosten aanmelden Google
Strategie & Consultancy
Waar bevindt u zich? Voor het opstellen van een goede strategie volgt eerst een analyse van de sterkte en zwaktes van uw huidige on-line activiteiten.
Conceptontwikkeling
Het inleven in de gebruiker (uw doelgroep!) staat bij onze Conceptontwikkeling centraal. Waarom zou iemand überhaupt uw site willen bezoeken? Waarom zou uw klant terugkomen en hoe kunnen we uw klant aanzetten tot actie over te gaan?
Design
Design is een middel, het succes van de Website en daarmee ook uw organisatie is uw doel! Design is daarbij zeer belangrijk, maar moet vooral aangenaam, intuïtief, snel, actiegericht en functioneel zijn. Denkt u er dan ook aan, dat design zijn doel niet mist.
Copywriting
Uw klant staat centraal. Deze klant zal echter op het Internet slechts vluchtig lezen. Maar hoe kunt u deze klant dan TOCH vangen? Inleven in de klant is van groot belang. De spelregels die gelden bij het schrijven van teksten voor het Internet zijn nieuw. Bent u geboeid?
Beheer
Heel handig, nergens naar om te kijken. Jeroen.com/strategies zorgt er gewoon voor dat uw site blijft draaien en (net zo belangrijk!) up-to-date blijft. Uiteraard is er ook een maandelijkse rapportage van de gedane werkzaamheden en op verzoek eventueel ook een rapportage van het bezoek aan de site.
Promotie
Het Internet blijft om een heel andere benadering vragen dan we gewend zijn. De klant moet immers overgehaald worden naar U te komen... Een slimme strategie met "Mond tot mond reclame" kan leiden tot een sneeuwbaleffect, maar hoe krijgt u die sneeuwbal aan het rollen??
Zoekmachine strategieën
U weet als geen ander hoe uw klant denkt, daar bent u ondernemer voor. Maar als u wilt dat die klanten bij u komen via zoekmachines, dan moet u weten hoe die denken. Zoekmachines werken net als uw klanten volgens vaste patronen (de zgn. algoritmes). Wilt u per jaar 50.000 extra bezoekers?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!