startpagina


Startpagina's Jeroen.com
Google aanmelden Google-aanmelden.startpagina.nl
google aanmelden startpagina Een kleindochter van de Google pagina. De Google Aanmelden pagina biedt ruim 200 links met antwoord op alle vragen over het aanmelden bij Google. Ook wordt er diep ingegaan op de dingen die je absoluut niet moet doen.

Hoezo niet bij Google aanmelden?
Een beetje vreemd om mee te beginnen, maar voor Google hoef je je niet aan te melden. Zodra Google een link naar je vindt wordt je automatisch toegevoegd. Omgekeerd is ook waar, als je je wel aanmeld voor Google en je hebt helemaal geen links, dan word je ook niet terug gevonden. Om in Google te komen staan moet je in ieder geval wel een goede pagerank zien te behalen.

Google Pagerank
pagerankPagerank is een term die door Google is geïntroduceerd om aan te geven wat voor een waardering een site krijgt op basis van de link-popularity. Je kunt Google's Pagerank vergelijken met een rapport cijfer gegeven door Google. De Google-aanmelden pagina legt op zeer uitgebreide wijze uit wat pagerank is en heeft ook een uitgebreid deel over link-popularity.

Wat niet te doen...
Van Google is bekend dat zij vrij snel een zogenaamde "penalty" geeft. Die penalty krijg je wanneer je de Webmasterguidelines overtreedt. Google staat bekend om onder andere haar zeer strenge aanpak van sites die "hidden tekst" bevatten en ook cloaking, doorwaypages en keywordlistings worden niet echt gewaardeerd.

Wat wel te doen...
Content, content, content en nog veel meer goede content, dat is waar Google dol op is. Verder goede en netjes geschreven HTML en zo veel mogelijk qualitatieve links.

Google aanmelden pagina zoekmachine
Aan de zoekmachine van de Google aanmelden pagina zijn een aantal handige zoekfuncties toegevoegd. Zo kun je in de verschillende datacenters van Google zoeken. Bij een update van Google, de zogenaamde Google Dance, kun je dan in de verschillende datacenters kijken wat de nieuwe resultaten worden en hoe en of je er in staat. Ook kun je er in recent aangepast zoeken, kun je het aantal links naar je site opzoeken en kijken hoe je site in Google's Cache staat.

[naar de Google-aanmelden pagina]

Meer startpagina's in het beheer van Jeroen.com:

Speciale Zoekmachine Startpagina's:

Kopieeren zonder toestemming vooraf is niet toegestaan, linken natuurlijk wel.
(Plaats een link, mail even en dan krijg je een link terug :-)