startpagina


Startpagina's Jeroen.com
Google gmail Google-earth.startpagina.nl
google earth startpaginaEen kleindochter van de Google pagina. De Google Earth pagina biedt ruim 300 links over het satelietfoto zoekprogramma van Google. Aandacht wordt besteed aan sites met honderden voorbeelden van leuke locaties, nieuws, Google Earth weblogs, kritiek, tools en andere vergelijkbare diensten.


Google Earth tools
Binnen een aantal weken werden de eerste Google Earth tools beschikbaar gesteld. Zo waren er mensen die games ontwikkelden, die films maakten en mensen die vooral heel erg veel leuke coördinaten uitwisselden.

Google Earth en kritiek vanwege terrorisme bestrijding
De lancering van Earth leidde niet alleen tot enthousiaste reacties. Binnen een week kwamen een aantal regeringen al met de eerste verzoeken om informatie te verwijderen. Zo werden satelietfoto's van kerncentrales in Australie verwijderd en werden er in onze eigen tweede kamer zelfs kamervragen gesteld over het risico dat terroristen Google earth zouden gebruiken om er aanslagen mee voor te bereiden. google earthUiteindelijk liep dat in Nederland met een sisser af en werd er zelfs van een afgang gesproken omdat de Nederlandse regering zich internationaal voor schut zou hebben gezet met deze kamervragen.

Romeinse Villa gevonden met Google Earth!
Opvallend was de ontdekking van een Romeinse villa in Italie dankzij satellietfoto's van Google Earth. Een zelfuitgeroepen internet archeoloog ontdekte het typische profiel van een villa en gaf deze informatie door aan de "echte" archeologen. Deze vonden al snel enkele overblijfselen en bevestigden de mogelijkheid van een Romeinse villa. Het werd groots wereldnieuws... Even later kwam het bericht dat zelfs mieren dankzij Google Earth gevolgd konden worden en dit zou de laatste vinding niet zijn.

Voorbereiding Vakantie, een huis kopen, routes voorbereiden, nieuws, de mogelijkheden zijn oneindig..
Google Earth heeft inmiddels al vele toepassingen gevonden. Zo zijn er berichten van mensen die toch maar een andere vakantie bestemming hadden gekozen nadat de ze satellietbeelden van Google Earth hadden gezien. Het bleek toch wat minder mooi... CNN gebruikte Google earth om duidelijke animatie beelden te tonen van New Orleans voor- en na de overstromingen als gevolg van de orkaan Katrina en we zien op steeds meer sites "fun-"beelden van opvallende en beroemde gebouwen. Kortom: Google Earth is handig, leuk en een revolutionaire nieuwe stap in het gebruik van het internet!

Andere populaire onderwerpen op de Google Earth pagina:

> Google Earth Download info
> Veel gestelde vragen
> Google Maps
> Google Mars
> Google Moon
> Google Earth Games en humor
> De Google Earth Mac versies
> De Google Earth Tools
> KML: Keyhole Markup Language
> De producten Google Earth Pro, plus, Enterprise en Server
> Kritiek Google Earth en Privacy
> Google Earth in het onderwijs


Zie ook:

> Google Earth Startpagina
> Google Maps Startpagina
> Earth.google.com
> Google Earth posts in de GoogleBlog


[naar de Google Earth pagina]

Meer startpagina's in het beheer van Jeroen.com:

Speciale Zoekmachine Startpagina's:

Kopieeren zonder toestemming vooraf is niet toegestaan, linken natuurlijk wel.
(Plaats een link, mail even en dan krijg je een link terug :-)