Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

19 Mrt '08 - + 0 - 0 Privacy statement Jeroen.com


De volgende privacy statement is van toepassing op Jeroen.com. Deze privacy statement richt zich op zowel de gegevens die door gebruikers wordt verstrekt als op de advertenties die op Jeroen.com staan.


Privacy van Gebruikers van Jeroen.com:


Jeroen.com verklaart nadrukkelijk, de privacy van derden te zullen respecteren. Jeroen.com verstrekt geen persoonlijke informatie, tenzij dit justitieel is opgelegd vanwege mogelijke criminele activiteiten van gebruikers op Jeroen.com of indien onze medewerking hiertoe is ingeroepen.

Inloggegevens, wachtwoorden en overige persoonlijke informatie, die op één van de services van Jeroen.com is geplaatst door gebruikers, wordt nadrukkelijk afgeschermd, tenzij de gebruiker in de services aangeeft deze vrij te geven voor inzage door derden (bijvoorbeeld e-mailadressen).

Jeroen.com stelt alles in het werk deze privacy te waarborgen, maar adviseert tevens om zorgvuldigheid te betrachten bij het plaatsen van persoonlijke gegevens.

Privacy & advertenties op Jeroen.com:


Jeroen.com gebruikt externe advertentiebedrijven (onder andere via Google Adwords) om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klikt u op deze link.

Zie ook onze Copyrights en Disclaimer.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->