startpagina


Adverteren ilse Startpagina
ilse startpagina Adverteren op ilse.startpagina.nl
google startpagina Aantal bezoekers
De ilse Startpagina heeft gemiddeld maar liefst:

4200 bezoekers p/m teller ilse startpagina

De pagina biedt een overzicht met links naar websites over de zoekmachine ilse, informatie over ilse Media en over aanmelden bij ilse.

Soort bezoekers
Het soort bezoekers van de ilse Startpagina bestaat vooral uit mensen die ilse regelmatig als zoekmachine gebruiken maar ook uit bezoekers die meer willen weten over het bedrijf achter deze zoekmachine.

Imago
Startpagina.nl is de grootste startportal van Nederland en tevens een van de meest bezochte sites in Nederland. Dit is te danken aan de vele dochters die onder de Startpagina vlag beheerd worden door vrijwilligers. Een link op een startpagina dochter helpt meteen aan het imago van uw bedrijf.

Zoekmachine ranking
Op het gebied van zoekmachine optimalisatie zijn links vanuit andere sites naar uw site heel belangrijk. Hoe hoger de waarde van de site die naar u linkt (Pagerank) hoe beter uw positie kan worden in de zoekmachines. De ilse Startpagina is met een Pagerank van 4 een hoog gewaardeerde Startpagina.

Banner
Naast een tekstlink is het ook mogelijk om een banner te plaatsen op de ilse Startpagina. Deze banner wordt rechts bovenin de pagina geplaatst. U krijgt als adverteerder direct toegang tot de statistieken zodat u exact weet hoe u ervoor staat.

Meer informatie over adverteren op de ilse Startpagina?
Vul het onderstaande contact formulier in en er zal spoedig contact met u worden opgenomen.
[naar Startpagina]

google U kunt contact opnemen mbv dit formulier: (tip!)
[naar www.pagina.nl] [naar boven]

Adverteren op een andere Startpagina dochter:

Kopieeren zonder toestemming vooraf is niet toegestaan, linken natuurlijk wel.
(Plaats een link, mail even en dan krijg je een link terug :-)