startpagina


Adverteren op de Google Earth Startpagina
google earth startpagina Adverteren op Google-earth.startpagina.nl
google earth startpagina Aantal bezoekers
De Google Earth Startpagina heeft gemiddeld maar liefst:

32.600 bezoekers p/maand
1.100 bezoekers p/dag
4.473 bezoekers op de drukste dag teller google earth startpagina

De pagina biedt een overzicht met 250+ links naar websites over het populaire sattelietprogramma van Google: Google Earth. Ruim 47% van de online Nederlanders heeft reeds Google Earth gedownload. Hiermee is Google Earth met stip de populairste tool van Google en zelfs populairder dan Google Gmail.

Soort bezoekers
Het soort bezoekers van de Google Startpagina loopt zeer uiteen: bezoekers welke Google Earth reeds gedownload hebben en nieuwe coordinaten zoeken maar ook personen die Google Earth willen gaan uitproberen. Adverteren op de Google Earth Startpagina is zeer interessant voor bijvoorbeeld bedrijvengidsen en aanbieders van geografische producten.

Imago
Startpagina.nl is de grootste startsite van Nederland en tevens de meest bezochte site van Nederlandse bodem. Dit is te danken aan de meer dan 5500 dochters die onder de Startpagina vlag beheerd worden door vrijwilligers. Een link op een startpagina dochter helpt meteen aan het imago van uw bedrijf.

Zoekmachine ranking
Op het gebied van zoekmachine optimalisatie zijn links naar uw site heel belangrijk. Hoe hoger het rapportcijfer (Pagerank) van de site die naar u linkt, hoe beter uw positie kan worden in de zoekmachines. De Google Earth Startpagina is met een Pagerank van 4 inmiddels een hoog gewaardeerde Startpagina. Daarnaast staat de site in Google in de top 3 op het trefwoord Google Earth.

Banner
Naast een zeer interessante tekstlink is het eventueel ook mogelijk om een banner te plaatsen op de Google Earth Startpagina. Deze banner zal rechts bovenin de pagina geplaatst worden.

Meer informatie over adverteren op de Google Earth Startpagina?
Vul het onderstaande contact formulier in en er zal spoedig contact met u worden opgenomen:
[naar Startpagina]

google U kunt contact opnemen mbv dit formulier: (tip!)
[naar www.pagina.nl] [naar boven]

Adverteren op een andere Startpagina dochter:

Kopieeren zonder toestemming vooraf is niet toegestaan, linken natuurlijk wel.
(Plaats een link, mail even en dan krijg je een link terug :-)