startpagina


Adverteren Google AdWords Startpagina
google adwords startpagina Adverteren op Google-adwords.startpagina.nl
google adwords startpagina Aantal bezoekers
De Google Adwords Startpagina heeft gemiddeld:

260 bezoekers p/m teller google adwords startpagina

De pagina biedt een overzicht met links naar websites welke informatie bieden over het populaire advertentieprogramma van Google: Google AdWords. Inclusief tips, trucs en tools!

Soort bezoekers
Het soort bezoekers van de Google Adwords Startpagina is behoorlijk divers. Zowel consumenten met een hobby site als de zakelijke klant kunnen op deze pagina de informatie vinden die zij zoeken. Over het algemeen zijn alle bezoekers op enige manier bezig met Google AdWords.

Imago
Startpagina.nl is de grootste startportal van Nederland en tevens een van de meest bezochte sites in Nederland. Dit is te danken aan de vele dochters die onder de Startpagina vlag beheerd worden door vrijwilligers. Een link op een startpagina dochter helpt meteen aan het imago van uw bedrijf.

Zoekmachine ranking
Op het gebied van zoekmachine optimalisatie zijn links vanuit andere sites naar uw site heel belangrijk. Hoe hoger de waarde van de site die naar u linkt (Pagerank) hoe beter uw positie kan worden in de zoekmachines. De Google AdWords Startpagina is met een Pagerank van 4 een hoog gewaardeerde Startpagina.

Banner
Naast een tekstlink is het ook mogelijk om een banner te plaatsen op de Google AdWords Startpagina. Deze banner wordt rechts bovenin de pagina geplaatst. U krijgt als adverteerder direct toegang tot de statistieken zodat u exact weet hoe u ervoor staat.

Meer informatie over adverteren op de Google AdWords Startpagina?
Vul het onderstaande contact formulier in en er zal spoedig contact met u worden opgenomen.
[naar Startpagina]

google U kunt contact opnemen mbv dit formulier: (tip!)
[naar www.pagina.nl] [naar boven]

Adverteren op een andere Startpagina dochter:

Kopieeren zonder toestemming vooraf is niet toegestaan, linken natuurlijk wel.
(Plaats een link, mail even en dan krijg je een link terug :-)