Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

21 Mei '10 - + 0 - 0 Google Star Wars


Tijdens de Google I/O conferentie heeft de zoekgigant haar Chrome Web Store gepresenteerd waarbij ze naast applicaties ook video games liet zien in haar aanstaande app store. Later dit jaar zal het mogelijk worden voor gebruikers om spellen te kunnen spelen vanuit een browser.


Tijdens de Google I/O conferentie werd het spel "Lego Star Wars" gepresenteerd. Hierin was te zien hoe dit 3D spel in een browser draait. Google beweerde dat dit spel draait op HTML5, de volgende generatie browser code.

Lego Star WarsNog een ander spel in de Chrome App Store dat werd getoond is "Plants vs. Zombies". In dit spel valt een bende van zombies je huis binnen. Je enige verdediging is een arsenaal van plant wapens om deze zombies uit te roeien. Dit spel is ook beschikbaar op de iPhone en een succes geweest.

Plants vs. ZombieNaast games zijn er ook applicaties en werkgerelateerde software in de Chrome Web Store uitgebracht. Ontwikkelaars kunnen ervoor kiezen om zowel gratis als betaalde content in de Web Store uit te brengen. Meer informatie over de Chrome Web Store is op de officiŽle site te vinden.
2 Googley reacties!:

Ben zeer benieuwd hoe dit uiteindelijk gaat werken. Heb onlangs Plants vs Zombies op mn iPhone gekocht en ben meteen hooked.

Marileen () - 21 Mei '10 - 13:04


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->