Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

13 Apr '10 - + 0 - 0 Nu: zoekmachine advertenties op Twitter


Twitter is begonnen met het plaatsen van advertenties op de eigen website, meldt The Wall Street Journal. Een tiental bedrijven, waaronder Starbucks en Best Buy, zal vanaf vandaag met een advertentie te zien zijn op Twitter. In de zoekmachine van Twitter zullen deze advertenties getoond worden. Twitter is met dit initiatief begonnen om de site meer winstgevend te maken.


Twitter heeft op dit moment nog weinig inkomsten. De enige inkomsten die het bedrijf de afgelopen tijd genereerde, zijn de tweets die zoekmachines Google en Bing mogen plaatsen in hun zoekresultaten. Daarom is het gestart met het verkopen van advertentieruimte. Aangezien Twitter een zeer populaire site is met miljoenen bezoekers, is hier veel animo voor. Vanaf vandaag worden onder andere Starbucks en Best Buy getoond met een advertentie in de zoekmachine.Advertenties bij zoekresultaten is het begin


Slechts 2 tot 10% van de Twitter-gebruikers zullen de advertenties zien verschijnen, die alleen bij de zoekresultaten getoond worden. De advertenties worden op de zelfde manier getoond als de advertenties in Google, een balk boven de zoekresultaten. Later worden deze advertenties mogelijk ook zichtbaar bij het inloggen op Twitter.

Ook Jeroen.com is actief op Twitter! Volg alle updates van de weblog live op Twitter.com/jeroencom.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->