Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

19 Mrt '10 - + 0 - 0 Real-time zoeken met Google nu wereldwijd


Google lanceert nu overal ter wereld real-time search. Dit houdt in dat de nieuwste content direct zichtbaar wordt in de zoekresultaten van Google. Ook berichten van Twitter, Hyves, Facebook en andere populaire websites zullen meteen zichtbaar worden in Google.


Live updates zullen voortaan direct zichtbaar zijn in Google. Wanneer iemand een update op internet uitvoert, zal deze een paar seconden later al vindbaar zijn in Google. Hierbij is te denken aan nieuwsberichten, blogs en updates op social media sites. De resultaten worden op relevatie en tijd van publiceren gesorteerd. Gebruikers hebben ook de optie zoekresultaten te filteren op updates. Met de optie 'Updates' worden alleen resultaten van Twitter en andere mini-weblogs getoond.

Ook real-time resultaten via telefoon


Dylan Casey, product manager van Google, zegt dat Google er naar streeft de meest actuele, uitgebreide en relevante zoekresultaten te leveren. De wereldwijde lancering van real-time search volgt op de introductie van de Engelstalige real-time search, dat al sinds december beschikbaar is. Het is ook mogelijk om real-time te zoeken op je telefoon zegt Google. Hiervoor heb je echter wel een iPhone of een Android telefoon voor nodig.


Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->