Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

11 Feb '10 - + 0 - 0 Google ontwikkelt supersnel internet


Google FiberDe zoekmachine gigant Google is bezig met het ontwikkelen van een experimenteel supersnel internet netwerk. De 1 gigabit per seconde internetverbinding is hiermee honderd keer sneller dan de huidige internetverbinding volgens Google.


Supersnel internet van Google

Google zegt nog weinig over de plannen van de ontwikkeling van supersnel internet. Het is nog onduidelijk wanneer het netwerk aangelegd zal worden en hoeveel mensen ervoor moeten betalen. Volgens Minnie Ingersoll, productmanager van Google, zullen binnenkort meer details over het netwerk komen. Google gaat de technologie van supersnel internet testen op een aantal plekken in de VS en zal de dienst aanbieden aan 50 tot 500 duizend mensen. Google wil hiermee experimenteren wat aanbieders en gebruikers van internet met een supersnel netwerk kunnen doen. Je kunt een videofragment zien op Youtube over het supersnel internet experiment.

Google Internet FiberGoogle heeft in 2006 een draadloos netwerk gelanceerd. Maar dit is geen succes geweest en werd het project geannuleerd in 2007 toen EarthLink, Google's zakenpartner, geen deal afsloot. Het is nog even afwachten of het supersnel internet project het goed gaat doen. Google heeft geen plannen om een belangrijke internet aanbieder te worden.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->