Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

02 Feb '10 - + 0 - 0 Steve Jobs uit zware kritiek op Google & Adobe


Tijdens een bijeenkomst van Apple-medewerkers heeft topman Steve Jobs, naar aanleiding van de lancering van de Google Nexus One, kritiek geuit op Google. Ook Adobe kreeg het zwaar verduren, Jobs zou hen “lazy” genoemd hebben. Dit maakt het Amerikaanse Wired bekend, dat de bijeenkomst bijwoonde.


Steve Jobs sprak zijn onvrede uit over Adobe Flash, wat ervoor zou zorgen dat de Mac vastloopt. Daarom ondersteunen de iPhone en iPad geen Flash. Hij zegt dat in de toekomst niemand meer Flash zal gebruiken. De wereld stapt over naar HTML5.


Steve Jobs boos op Google


Wanneer het op Google aankomt is de Apple-topman boos omdat ze de iPhone willen vermoorden. “Maar wij zullen dit niet toestaan”. Hij zegt: “We did not enter the search business”. “They entered the phone business.” Volgens Jobs is de “don’t be evil” mantra gewoon bullshit.
2 Googley reacties!:

Je zou medewerker zijn bij Apple en dit soort propaganda gebulder over je heen krijgen. Ik heb medelijden met die mensen! En allemaal verplicht klappen en lachen, anders ben je je baan kwijt. Veel bedrijven zijn op die leuke fijne medewerkers dagen erger dan Roemenië ten tijde van Ceausescu.

Marc W () - 02 Februari '10 - 16:49

Het is oorlog, over 40/50 jaar zullen deze bedrijfjes elkaar naar het leven staan met privé legertjes. Het cirkeltje is dan weer rond. :p

AK 87 - 02 Februari '10 - 21:04


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->