Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

27 Jan '10 - + 0 - 0 Introductie Google Chrome 4


Google Chrome 4Internetreus Google heeft een nieuwe versie van haar browser Google Chrome geintroduceerd. Het betreft een nieuwe versie voor de Windows-variant. Google Chrome 4 heeft onderande ondersteuning voor extensies en beschikt over bookmark-synchronisatie.


Met de zogenaamde extensies kunnen veel nieuwe functionaliteiten (plugins) aan de browser worden toegevoegd. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld een supersnelle tool voor toegang tot je mailaccount. In de zogenaamde extensions gallery, een overzicht van alle beschikbare extensions, zijn inmiddels ruimt 1500 add-ons beschikbaar

Bookmark-synchronisatie


De nieuwe bookmark-synchronisatie maakt het voor gebruikers mogelijk om op meerdere computers eenvoudig toegang te krijgen tot zijn of haar favoriete websites. Deze functie was al in de laatste beta-versie beschikbaar, maar is inmiddels ook voor de stabiele versie beschikbaar.

Mensen die gebruik maken van Google Chrome op Linux of Mac moeten helaas nog even geduld hebben voor de laatste versie van Google Chrome. Wanneer de introductie van Google Chrome 4 voor Linux of Mac plaatsvindt is nog niet bekend'.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->