Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

24 Dec '09 - + 0 - 0 Google Phone: 'Nexus One' eind januari in Nederland!


Google PhoneSteeds meer wordt duidelijk over de eerste telefoon die Google op de markt gaat brengen, de Google Nexus One. Eerder werd al bekend dat de telefoon al in het begin van 2010 op de markt zou komen. Nu is duidelijk geworden dat Google de 'Google Phone' eind januari al in Nederland wil gaan verkopen.


In andere landen zal de telefoon hoogstwaarschijnlijk vanaf 5 januari te verkrijgen zijn in twee varianten. De eerste variant is een Nexus One in combinatie met een T-Mobile abonnement. De tweede versie is de simlockvrije versie. In Nederland zal vanaf eind januari alleen de simlockvrije versie te verkrijgen zijn.

Google Phone


Google en T-Mobile


T-Mobile is namelijk niet van plan om de telefoon in Nederland aan te bieden met een abonnement. Het probleem ligt waarschijnlijk bij de samenwerking van T-Mobile en Apple. Beide bedrijven verzorgen samen de iPhone, inclusief abonnement, in ons land. In de Verenigde Staten heeft Apple echter een samenwerkingsverband met AT&T, waardoor T-Mobile en Google daar wel samen kunnen werken.

Google Phone


Google Nexus One of HTC Dragon/Passion


De Google Nexus One is geproduceerd door HTC. De 'Google Phone' werkt met versie 2.1 van Google's eigen besturingssysteem Android. De smartphone heeft een scherm van 3,7 inch met een resolutie van 480x800 pixels. Het toestel leek een aantal maanden geleden op de markt gebracht te worden door HTC. Toen doken er mysterieuze plaatjes op van een nog naamloos toestel van HTC. Het toestel zou de 'HTC Dragon' of de 'HTC Passion' gaan heten. Het ging echter om de Google Nexus One.

Zie ook:
> Google Phone: 'Nexus One' te koop vanaf begin januari?
> Google Nexus One aka. Google Phone
> Google medewerkers al in het bezig van Google Phone
> Google neemt Admob en Gizmo5 over
> Google ontkent geruchten over eigen Android-toestel
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->