Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

20 Dec '09 - + 0 - 0 'Eigen netbook voor Google'


Google Netbook AndroidInmiddels zijn de geruchten omtrent de Google Phone bevestigd in de vorm van de Google Nexus One, maar inmiddels circuleren er ook hardnekkige geruchten op Internet over Google's eigen netbook. Het Netbook zou volgens de geruchten draaien op Google Chrome OS.


Netbooks winnen de laatste tijd enorm aan populariteit door hun formaat, maar vooral aantrekkelijke prijzen van onder de € 400,-.

Website Techcrunch.com wist de melden dat Google op dit moment vergaande gesprekken zou hebben met minimaal één hardwarefabrikant voor de productie van Google's eigen netbook. Volgens de bronnen bij Techcrunch, zou Google het bedrijf een 'Request for Proposal' hebben gedaan, oftewel een offerteaanvraag.

Uit vertrouwelijke informatie zou zijn gebleken dat Google haar netbooks eind 2010 op de markt wil brengen. Opvallend daarbij is het feit dat Google de verkoop van haar producten zelf wil leiden, uiteraard via webshops.

Google Nexus One in Nederland


T-Mobile heeft inmiddels aangegeven geen plannen heeft om samen met Google de Nexus One in Nederland uit te brengen. De nieuwe Android-telefoon zou wel in andere Europese landen worden geďntroduceerd. Waarom Nederland vooralsnog verstoken blijft van het nieuwste snufje, is nog onduidelijk.

De Nexus-One beschikt maar over een beperkt aantal talen, waaronder Engels, Frans, Spaans, Italiaans en Duits. Voor geďnteresseerden die hiermee geen problemen hebben kunnen het toestel importeren, omdat het technisch wel gewoon werkt met het Nederlandse GSM- en 3G-netwerk.
2 Googley reacties!:

Ah, die Google Phone koop ik sowieso :) Ben klaar met de iPhone..

Google Wave Extensions () - 22 December '09 - 14:51


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->