Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

17 Dec '09 - + 0 - 0 Google Phone: 'Nexus One' te koop vanaf begin januari?


Nexus OneTerwijl Google nog altijd geen officiŽle verklaring afgeeft voor haar eerste mobiele telefoon, blijft men op internet speculeren. De naam 'Nexus One' is nog niet bevestigd door Google, maar volgens Reuters kunnen de Amerikanen de eerste telefoons vanaf 5 januari 2010 verkrijgen.


Google PhoneIedereen blijft wachten op de eerste officiŽle reactie van Google. Uit verschillende bedrijfsdocumenten blijkt dat de telefoon nog altijd onder de codenaam 'Nexus One' door het leven gaat. Of dit zo blijft is echter maar de vraag. De personen met de rechten van de film Blade Runner, waarin de Nexus-6 robots te vinden waren, hebben al aangegeven teveel vergelijkingen te zien in de naam.

Twee versies Google Phone


Google heeft plannen om twee versies van zijn eigen mobiele telefoon te gaan vermarkten. De ene mogelijkheid is om de telefoon met een contract met T-Mobile USA aan te schaffen. Vreemd genoeg is ook T-Mobile het telecombedrijf waarmee je in een aantal landen een contract kan afsluiten voor de iPhone. De andere variant zal een simlockvrij toestel zijn die los te verkrijgen is.

Presentatie Google Phone


Toevalligerwijs staat Google in het begin van de Consumer Electronics Show in Las Vegas. De presentatie en de aankondiging van de nieuwe telefoon van Google zou op dit evenement plaats kunnen vinden.

Specificaties 'Nexus One'


De 'Nexus One' beschikt over Bluetooth, Wi-Fi en uitbreidbare opslag door middel van een microSD-geheugenkaart, maar ook snel toegang tot het web. Bronnen hebben verder verteld dat de telefoon zal op de krachtige Qualcomm-chip, uitgerust met een OLED touch-screen. Het toestel wordt overigens dunner dan de iPhone.

Zie ook:
> Google Nexus One aka. Google Phone
> Google medewerkers al in het bezig van Google Phone
> Google neemt Admob en Gizmo5 over
> Google ontkent geruchten over eigen Android-toestel
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->