Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

14 Dec '09 - + 0 - 0 Google medewerkers al in bezit van Google Phone


Google MobileDe geruchten over de Google Phone lijken steeds realistischer te worden. Zo laat Google momenteel haar medewerkers een telefoon testen. Google meldt op haar Mobile Blog dat zij haar medewerkers betrekt in het testen en beoordelen van een mobile telefoon met haar software Android.


The Wall Street Journal meldt dat de telefoon waarschijnlijk de Nexus One gaat heten en geproduceerd gaat worden door HTC. De telefoon zou simlock vrij verkocht gaan worden en al in januari 2010 op de markt komen.

Google medewerkers op Twitter


Het nieuws dat Google medewerkers al in bezit zijn van een Google Phone kwam naar buiten doordat medewerkers op Twitter berichtten over de telefoon. Google zelf heeft toen het statement uitgegeven dat ze inderdaad een toestel laten testen door hun medewerkers, maar meer wil de zoekgigant vooralsnog niet kwijt.

Google PhoneAndroid


Ondanks dat Google nog weinig los laat over de mogelijke telefoon, heeft zij al wel haar besturingssysteem voor mobiele telefoons Android geleverd aan producenten van mobiele telefoons, zoals HTC, Samsung, Motorola en Sony Ericsson.

Het is de bedoeling dat de telefoon in januari 2010 op elektronicashow CES in Las Vegas officieel gepresenteerd wordt. Daarna zal Google de telefoon zowel online als in winkels gaan verkopen.

Zie ook:
> Google Phone in aantocht?
> Eerste Google Phone gepresenteerd
> Google geeft broncode Android 2.0 gedeeltelijk vrij
Al 1 Googley reactie:

Waarom spreekt U nooit over de tarieven die Google aanbiedt?

Dr. VERSEE () - 09 Juli '10 - 16:02


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->