Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

03 Dec '09 - + 0 - 0 Bing Streetside gaat concurreren met Google Street view


Bing StreetsideZoekmachine Bing gaat nu ook op andere vlakken de strijd aan met Google,die nog altijd de onbetwiste marktleider is. Bing komt nu met haar eigen variant op Google Street view Bing Streetside. Je kunt door de kaarten lopen, rijden met een raceauto of een sportauto. Het lijkt er spectaculairder uit te zien dan Google Street view.


Bing Streetside kun je gebruiken in Bing Maps nadat je de plug-in van Silverlight hebt gedownload. De dienst is momenteel nog traag en onvolledig maar daar wordt aan gewerkt. De dienst heeft een eigen apps gallery die informatie verschaft over items op de kaarten. Bing maakt bekend dat het derden gaat toelaten om eigen content toe te voegen aan haar Maps.

Bing streetsideMicrosoft TerraServer, verre voorloper Bing Streetside


Microsoft lag ooit ver voor op Google met haar dienst TerraServer. in 1997 ontwikkelde het bedrijf Microsoft TerraServer, waar satellietbeelden en luchtfoto's op te zien waren. De naam TerraServer verwijst naar de 'aarde' of 'land' maar ook naar de terabytes aan beelden die zijn opgeslagen op de site.

Terra serverZie ook:
> Aanval op Google: Bing toont zoekresultaten Wolfram Alpha
> Marktaandeel Google stijgt en loopt uit op Yahoo en Bing!
> Verdere Uitrol Google Street View Nederland!
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->