Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

02 Dec '09 - + 0 - 0 Google Phone in aantocht?


AndroidDe geruchten over een eigen telefoon van Google aka. de Google Phone zijn er al langer, maar ze beginnen steeds meer serieuzere vormen aan te nemen. Volgens een bron van Gizmodo worden er binnenkort een aantal prototypes afgeleverd op het hoofdkantoor van Google in Mountain View (VS).


Sinds de overname van het telefoonbedrijf Gizmo5 worden de geruchten steeds sterker dat Google niet alleen bezig is met het verbeteren van de Android mogelijkheden, maar dat Google ook bezig is met het ontwikkelen van een eigen telefoon.

Google Phone


Toepassingen Google Phone


Volgens de bron van Gizmodo zal de Google Phone draaien op Flan, de volgende update na Android 2.0. Google heeft waarschijnlijk meer in petto dan wat we tot nu toe van Android gezien hebben. Het toestel zal verder een groot LCD-scherm bevatten. Volgens eerdere geruchten zal de Google telefoon begin 2010 op de markt verschijnen en wordt geassembleerd door een Koreaans bedrijf.

Ontkennen?


Tot nu toe heeft Google nog altijd ontkend dat het bezig is met de ontwikkeling van een eigen telefoon. Tot nu toe heeft Google altijd ontkend dat ze een eigen telefoon uitbrengen. Eerder gaf Google al aan dat het ontwikkelen van een eigen telefoon teveel conflicten zal opleveren met toestelmakers. Via de officiŽle kanalen heeft Google nog geen reactie gegeven over de Google Phone.

Zie ook:
> Google neemt Admob en Gizmo5 over
> Google ontkent geruchten over eigen Android-toestel
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->