Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

27 Nov '09 - + 0 - 0 Racistische Foto Michelle Obama verwijderd uit Google


Michelle ObamaDe bewerkte foto van Michelle Obama is verwijderd van de website waarop deze geplaatst was. De foto zorgde deze week voor veel opschudding omdat deze hoog scoorde in de zoekresultaten van Google en de zoekmachine weigerde om de foto te verwijderen.


De eigenaar van het “Hot Girls” blog besloot na alle ophef om de foto van zijn site te verwijderen, wat ervoor heeft gezorgd dat de foto sterk is gedaald in de zoekresultaten.

ZoekresultaatUitleg Google


Google gebruikte één van haar eigen dure advertentie plekken om uitleg te geven over de manier waarop de zoekresultaten tot stand komen. Google gaf aan dat de zoekresultaten een afspiegeling zijn van wat er op internet beschikbaar is aan informatie en afbeeldingen. De resultaten worden door een computer samengesteld en de medewerkers van Google hebben hier geen invloed op. Google weigerde de foto te verwijderen omdat de website waarop de foto geplaatst werd zich wel aan de regels hield.

Zie ook
> Google geeft uitleg racistische foto Michelle Obama
> Terug van weggeweest: "Who is Failure" Obama Google Bomb!
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->