Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

27 Nov '09 - + 0 - 0 Nieuw: Google Movie Search apps!


Google MovieGoogle komt met een nieuwe applicatie voor Android en de iPhone. Met de telefoonvariant van Google Movie Search wordt het mogelijk om op het laatste moment nog even een uitje naar de film te plannen.


Google Movie Search geeft aan welke films er draaien in een bioscoop, maar je kan ook zoeken waardoor je meteen kan kijken in welke bioscopen een bepaalde film draait. Daarnaast geeft Google Movie Search aan waar en hoelaat de film begint en geeft een routebeschrijving naar een bioscoop in de buurt.

Google Movie Searcxh


Mobiele versie Google Movie Search


Om de mobiele versie te gebruiken moet je naar www.google.com surfen en dan zoeken naar 'movies' en daarna op 'more movies'. Dan moet je aangeven of je een lijst met films wilt, of dat je wilt zien in welke bioscoop een bepaalde film te zien is. Je kunt dan ook trailers van de films zien en er komt een lijst met tijden waarop de film te zien is en de afstand naar de bioscoop die het meest dichtbij is.

Nog niet in Nederland


De mobiele applicatie is voorlopig alleen te gebruiken in de Verenigde Staten, Canada, Ierland, AustraliŽ en Nieuw-Zeeland. Wanneer de zoekfunctie in Nederland beschikbaar wordt is nog niet bekend. Zodra het in Nederland beschikbaar is, zal de functie gaan concurreren met de iPoone app van Pathť.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->