Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

25 Nov '09 - + 0 - 0 Google: "Irak opent eigen YouTube kanaal!"


Irak - YoutubeVele hebben op Youtube inmiddels hun eigen kanaal waarop ze filmpjes kunnen zetten. Nu meldt de Google weblog ons dat zelfs de regering in Irak begonnen is met het opzetten van een eigen YouTube kanaal: www.youtube.com/iraqigov.


Hunter Walk, Director of Product Management van Google, laat op de officiŽle weblog van Google weten dat hij eerder dit jaar in Bagdad te gast was om te spreken over de rol van technologie in Irak. 'Ik hoorde in gesprekken regelmatig het verlangen om verbinding te maken met medeburgers, Irakezen buiten de grenzen van het land en culturen over de hele wereld.'

Youtube


Gebruik YouTube


Walk was aangenaam verrast door het hoge niveau van bewustzijn van een breed scala van Irakezen. 'Een jonge student vertelde me dat ze gebruik maakt van YouTube om te begrijpen wat er echt gebeurt in haar land op basis van verschillende meningen en nieuwsberichten. We hopen dat door de lancering van het YouTube kanaal de burgers het ook gemakkelijk vinden om YouTube te gebruiken in dergelijke gesprekken, in hun procedures, hun beleid en het brengen van hun eigen ideeŽn aan een groter publiek over de hele wereld.'
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->