Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

18 Nov '09 - + 0 - 0 Nieuw: Google Wave app Jaap.nl


Google WaveDe huizensite Jaap.nl heeft een eigen applicatie voor Google Wave gelanceerd. Met de applicatie kunnen gebruikers van Google Wave samen zoeken naar huizen. Het gaat om een open source applicatie waarvan nu een alpha versie beschikbaar is. Binnen Googe Wave kun je links naar huizen bekijken met daarbij leuke details zoals foto's.


Op dit moment is het nog niet mogelijk om te zoeken, Jaap.nl roept gebruikers op om mee te werken deze functie te ontwikkelen. De applicatie maakt het zoeken naar een huis een sociale bezigheid. Je kunt namelijk vrienden en kennissen toevoegen aan je Wave en samen opzoek gaan naar een huis. Doordat gebruikers uiteindelijk voor meer informatie toch naar de website van jaap.nl worden doorgelinkt verdient Jaap.nl er geld aan.

Jaap.nl voor de Apple iPhone


Jaap.nl lanceerde eerder al een applicatie voor de Apple iPhone die met 35.000 downloads een succes genoemd mag worden. Of dit ook gaat lukken met de Wave applicatie is nog maar de vraag, aangezien er nog maar een beperkt aantal mensen een Wave account hebben. De Android-applicatie is ook geen succes geworden met maar 1000 downloads.Marktplaats Google Wave applicatie


Marktplaats introduceerde al eerder een applicatie voor Google Wave. Door het toevoegen van een Marktplaats-bot aan je contactenlijst kun je zoeken binnen marktplaats. De Marktplaats-bot vraagt door plaatsing van een formulier in Wave waar je naar opzoek bent. Het formulier bevat een aantal zoek criteria waarna de meest recente advertenties worden opgehaald en in je Wave worden weergegeven. Door het toevoegen van contacten kun je samen op afstand zoeken.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->