Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

11 Nov '09 - + 0 - 0 Google verzorgt gratis WiFi op vliegvelden VS


Google WiFiWie kent het niet, op het vliegveld wachten tot je vliegtuig eindelijk vertrekt. Voor deze reizigers is de gratis WiFi verbinding die Google gaat verzorgen op vliegvelden een uitkomst. Het enige nadeel: Het is alleen in de Verenigde Staten beschikbaar.


Google gaat reizigers in de Verenigde Staten tijdelijk gratis WiFi aanbieden op 47 verschillende vliegvelden verspreid over het land. Google werkt voor dit 'kerstcadeautje' samen met de vliegvelden en aanbieders van draadloos internet. De actie van Google loopt tot 15 januari 2010.

Vliegtuig Virgin America


WiFi in het vliegtuig


Niet alleen op de verschillende vliegvelden, maar ook in de lucht kunnen reizigers gebruik maken van het aanbod van Google. Je moet dan wel vliegen met Virgin America. Met deze luchtvaartmaatschappij gaat Google gratis internet aanbieden op alle vluchten.

Zie ook:
> Draadloos Googlen in heel Amsterdam
> Binnenkort draadloos Googlen aan boord van Thalys
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->