Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

09 Nov '09 - + 0 - 0 Photoshop voor Google Android


Photoshop voor Google AndroidAdobe, ontwikkelaar van Photoshop, heeft de webuitvoering van Photoshop Mobile compatible gemaakt voor het mobiele besturingssyteem van Google, Google Android. Met de webuitvoering van Photoshop kunnen gemakkelijk plaatjes worden bewerkt en online opgeslagen.


De Photoshop Mobile applicatie is vanaf heden gratis te downloaden via de Android Market. Eerder al was de applicatie beschikbaar voor de iPhone van Apple. Naast het bewerken van foto’s stelt Adobe aan iedere gebruiker een webruimte van 2 GigaByte beschikbaar voor het opslaan van foto’s. Verder kunnen de foto’s ook via internet benaderd worden.

Fotobewerking


Met de mobiele fotobewerkingssoftware van Adobe kunnen eenvoudige bewerkingen als bijsnijden, roteren en het aanpassingen van kleurinstellingen gedaan worden. Daarnaast kunnen er filters en effecten op de afbeeldingen toegepast worden.

De aanpassingen kunnen allemaal gedaan worden door enkele aanrakingen van het scherm. De Android versie zou hierin verder gaan dan de voorganger op de iPhone. De applicatie is voorlopig alleen beschikbaar voor inwoners van de VS en Canada.
Al 1 Googley reactie:

Komt er wel een nieuwere versie voor op de IPhone?

Erwin () (link) - 09 November '09 - 15:57


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->