Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

09 Nov '09 - + 0 - 0 Introductie Google Chrome 4 bta


Introductie Google Chrome 4 btaGoogle heeft een nieuwe bta versie van haar relatief nieuwe browser Google Chrome vrijgegeven. Nieuw aan deze versie is de mogelijkheid voor gebruikers tot het synchroniseren van bladwijzers uit andere browsers.


In een eerder stadium liet Google de mogelijkheid tot het synchroniseren van bladwijzers al testen in een developer-preview van Google Chrome 4.0. Deze developer-preview verscheen in augustus 2009. Deze mogelijkheid is dus nu beschikbaar voor iedereen.

Google Chrome voor Mac- en Linux-gebruikers


Met de introductie van Google Chrome 4 bta wordt er nog (steeds) geen ondersteuning geboden voor Mac- en Linux-gebruikers. Google geeft op haar website aan nog steeds druk bezig te zijn met de ontwikkeling voor Google Chrome Mac. Gebruikers die graag op de hoogte gehouden willen worden omtrent de ontwikkelingen rond Google Chrome Mac, kunnen zich hier inschrijven voor een nieuwsbrief.

Google Chrome Mac


Google Chrome-programmeur Mike Pinkerton laat weten dat er ook voor de Mac eerste een btaversie zal verschijnen. Ons doel is om de Mac P1 M4-bugs die de release blokkeren zo snel mogelijk op n hand te kunnen tellen. Voorlopig zitten we nog aan meer dan twintig., aldus Pinkerton. (P1 betekent priority one bugs en M4 staat voor Versie 4.)
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->