Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

04 Nov '09 - + 0 - 0 Apple gebruikt Google Ads in de strijd tegen Microsoft


Google en AppleApple gebruikt Google Ads in de strijd tegen Microsoft, dit ontdekte The Next Web bij het zoeken naar de nieuwste versie van het besturingssysteem van Microsoft. Apple heeft woorden ingekocht als "windows 7" en "windows 7 download". Als er gezocht wordt op deze woorden dan wordt een advertentie van Apple getoond.


Get a Mac


De advertentiecampagne brengt zeer hoge kosten met zich mee voor Apple. De advertentie is bedoeld voor Windows gebruikers die overwegen om het nieuwe besturingssysteem Windows 7 te gaan gebruiken. Deze groep wordt verleid om te klikken op de advertentie van Apple die naar de Get A Mac landingspagina doorverwijst.


Naast de advertentie campagne zet Apple ook tv-spotjes en internetfilmpjes in tegen Microsoft. In de filmpjes worden beide computer merken als personen neergezet. Microsoft computers worden gepersonificeerd als saaie kantoor types, terwijl Apple een vlot en hip figuur is die erg lijkt op de jonge Steve Jobs ..Zie ook:
> Nieuwe Apple Macs uitgelekt in Google Advertenties
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->