Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

30 Okt '09 - + 0 - 0 Zoekmachine Woordenboek: nu 1400+ woorden!


Jeroen.com Zoekmachine WoordenboekJeroen.com heeft vandaag weer een nieuwe mijlpaal bereikt. Het Zoekmachine woordenboek is vandaag door de grens van 1400 artikelen geschoten. Het woordenboek werd in november 2007 gelanceerd.


Het zoekmachine woordenboek werd gelanceerd ter ere van het 10 jarige bestaan van Jeroen.com en heeft als doel informatie verspreiden voor de Internet gemeenschap. De pagina over Google Social Search zorgde voor het bereiken van de 1400 woorden grens. Binnen het Zoekmachine Woordenboek worden onder andere de volgende thema's behandeld:

* Google (435 woorden!)
* Microsoft
* Yahoo
* Marketing en Internetmarketing
* Online adverteren
* Zoekmachine optimalisatie
* Zoekmachine spam
* Internet Algemeen
* Webdevelopment
* ICT
* Zoekmachines
* Geschiedenis

Naast de woorden is er een zeer uitgebreid gedeelte met de * geschiedenis van de zoekmachines gemaakt. Hier vind je het meest complete overzicht van de zoekmachines ter wereld.

Statistieken


Het Zoekmachine Woordenboek is goed voor tussen de 900 en 2000 unieke bezoekers per dag. Met 17.928 unieke bezoekers nam 31 januari 2008 de drukste dag uit de geschiedenis van het Woordenboek voor zijn rekening. In alle inmiddels 1402 artikelen staan in totaal 167.837 woorden aan waardevolle informatie.

Zie ook:
> Zoekmachine woordenboek
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->