Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

23 Okt '09 - + 0 - 0 Google Android 2.0 op 'Dell Streak'


Google Android Dell StreakNadat afgelopen maandag een preview was uitgelekt van de nieuwe Google Android versie 2.0 kondigt computerfabrikant Dell een nieuw 'mobile internet device' aan dat draait op deze nieuwe versie van Google Android. De Dell Streak, zoals het apparaat gaat heten, zal worden uitgerust met een 5''-touchscreen en kan verbinding maken met het Internet via een 3g- of wifi-antenne.


Dell heeft er voor gekozen om het toestel strak te houden blijkt uit foto's van het prototype. Op de voorzijde van de Streak zijn slechts drie knoppen terug te vinden naast het multitouch-display met een resolutie van 800x480 pixels. Daarnaast heeft Dell ook nog plaats gevonden voor een mini webcam. Verder is er op de achterzijde van het toestel is een 5-megapixel camera inclusief flits terug te vinden en aan de onderkant is plaats gemaakt voor een dockingstation-aansluiting.

Naast communicatie via het 3g- en wifi-netwerk beschikt de Streak over bluetooth. Een accu van 1300 mAh moet het geheel voorzien van de nodige uurtjes surfplezier.

Google Android 2.0


Zoals aangegeven zal de Dell Streak draaien op de nieuwste versie van Google Android, namelijk 2.0. Eerder al deden zich geruchten de ronde dat Motorola met haar 'Droid' gebruik ging maken van het nieuwe mobiele besturingssysteem.

Wanneer de Dell Streak te koop zal zijn in Europese winkels is nog niet bekend.

Bron en foto's: Slashgear.com

Zie ook:
E-reader met Google Android
'Google Android 2.0' preview
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->