Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

22 Okt '09 - + 0 - 0 Google CEO: Enorme veranderingen op het web binnen 5 jaar


Google Eric Schmidt, voorzitter en CEO van Google Inc. laat tijdens een technologie conferentie weten dat Google de toekomst niet wil ontwerpen, maar juist gaandeweg mee wil evolueren. De CEO van Google beweert dat er binnen 5 jaar enorme veranderingen plaats zullen vinden op het web.


Het is niet ondenkbaar dat Chinees de overheersende taal wordt. Ook verwacht hij dat aansluitingen zo snel worden dat het onderscheid tussen audio, video en tekst te verwaarlozen is.

Volgens Eric Schmidt zijn tieners vandaag de dag in staat om verschillende vormen van informatie tegelijkertijd te interpreteren en samen te voegen. Als verbindingen sneller worden zal de hoeveelheid informatie groeien. Het gevoel dat je verdrinkt in informatie wordt veroorzaakt door de verschuiving naar user-generated content. Facebook en Twitter zijn voorbeelden van deze verschuiving.

Eric Schmidt


Het probleem van Google


Google's grote probleem is: hoe deze informatie te organiseren? Google verzamelt informatie en rangschikt deze naar relevantie voor haar gebruikers. Schmidt stelde de retorische vraag of Google in staat zou zijn om bijvoorbeeld individuele tweets te rangschikken...
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->