Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

21 Okt '09 - + 0 - 0 Gerucht: Google Audio muziek service


Google MusicDe Washington Post bericht dat zij van meerdere bronnen hebben vernomen dat Google met een muziek service gaat komen genaamd "Google Audio. Het bedrijf schijnt al weken bezig te zijn inhoud te verzamelen samen met muzieklabels.


Er is nog weinig bekend over de nieuwe muziek service van Google. Wel gaat de Washington Post ervan uit dat het een andere opzet krijgt dan de muziek service van Google China. In China kunnen gebruikers zoeken naar muziek en deze gratis downloaden.

Van het nieuwe programma wat in de VS beschikbaar wordt is nog niet bekend of het een download of streaming programma zal worden of misschien wel beide. Google biedt nu ook al de mogelijkheid om naar muziek te zoeken in haar zoekmachine door een zoekopdracht in te voeren met "music:". Er wordt dan geen mogelijkheid geboden tot downloaden of streamen.

Wordt vervolgd.

muziek Google






Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->