Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

19 Okt '09 - + 0 - 0 Pijnlijke Google advertenties op Hyves van DSB Bank


DSB BankNa een moeilijke ochtend voor de werknemers van de inmiddels failliet verklaarde DSB Bank, worden ze op hun gezamenlijke Hyves-pagina ook nog eens geconfronteerd met deze wrange situatie. De Google advertenties op de hyves van de DSB Bank gaven vanmorgen een wel heel pijnlijke weergave van de werkelijkheid...


De advertenties die deze keer in beeld kwamen, waren afkomstig van een bedrijf die andere bedrijven checkt op hun kredietwaardigheid, van een firma dat de goedkoopste lening zoekt voor je en van een bedrijf die ontslagen werknemers begeleidt en een opleiding tot administratief medewerker aanbiedt. Alle advertenties hebben iets te maken met de gang van zaken bij de DSB Bank op dit moment. Toch kunnen zowel Google als Hyves hier helemaal niets aan doen.

Advertentie op Hyves DSB Bank


Automatisch systeem achter Google advertenties


De Google advertenties worden aangestuurd door een automatisch systeem, waardoor dit soort situaties kunnen voordoen. Toch blijft het een pijnlijke en wrange weergave van de werkelijkheid voor iedereen die er mee te maken heeft. Hopelijk bieden de berichten op de Hyves-pagina zelf de personeelsleden meer steun..

Zie ook:
> Google AdWords campagne DSB Bank stopgezet
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->