Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

19 Okt '09 - + 0 - 0 "Going Google": Google lanceert wereldwijde promotiecampagne


GoogleHet Amerikaanse internetbedrijf Google staat niet bekend gebruik te maken van traditionele promotiemiddelen, maar gaat nu toch adverteren. Het bedrijf heeft een campagne ontwikkeld voor haar producten, de campagne draagt de naam: "Going Google". Er wordt in Amerika, U.K., France, Canada, Japan, Australia en Singapore geadverteerd.


De Going Google campagne is gericht op IT bedrijven en personeel dat beslissingen neemt over IT aankopen. Doel is het overtuigen van het gebruiksgemak van de producten van Google zoals Google apps.

Google Ad


Going Google


Google zal gebruik maken van billboards, uithangborden op luchthaven/stations, en advertenties in online en geprinte media. De focus van de campagne zal liggen op Google Apps, het gebundelde Software Pakket van web-based applicaties. Google wil bedrijven ervan overtuigen dat Google Apps. goedkoper is, makkelijker te inmpemeteren en onderhouden is. Ook zorgt het voor betere samenwerking binnen een bedrijf. Kosten van het Google Apps Premier pakket bedragen $50 dollar per gebruiker per jaar.

Op dit moment wordt het pakket gebruikt door ongeveer 2 miljoen bedrijven en 20 miljoen eindgebruikers.

Zie ook:


"Google sluit mega deal met Rentokil"
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->