Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

16 Okt '09 - + 0 - 0 Zoekmachine Optimalisatie met YouTube


YouTube marketingVanaf heden is er een kanaal op YouTube beschikbaar dat video's laat zien over zoekmachine marketing voor het MKB. De video's hebben betrekking op een betere vindbaarheid, optimalisatie van branding en een hogere positie binnen de zoekresultaten.


Op het kanaal van gebruiker 'IferiaIM' worden onderwerpen behandeld die gebruikers zelf kunnen toepassen om bovenstaande punten te vergroten.


1e les


Inmiddels is de eerste 'les' online geplaatst. Deze les gaat over 'Zoekmachine Optimalisatie via Google Maps'. De gebruiker omschrijft deze les met: "In deze eerste, van een reeks, video geef ik uitleg over hoe u aan de slag kan met de optimalisatie van Google Maps.". De resultaten in Google Maps worden meer en meer bovenaan geplaatst binnen de zoekresultaten van Google, waardoor het voor het MKB steeds makkelijker wordt om bezoekers te werven die gericht zoeken, zoals bijvoorbeeld 'Internet marketing eindhoven', waar wij als Jeroen.com ook terug zijn te vinden.

Iferia.nl


Het kanaal is opgericht door het Internet & marketing bureau Iferia.nl. "Wij willen ondernemers op weg helpen in de wereld van online marketing. Online marketing neemt een ontzettend belangrijke rol in en ondernemers moeten weten waar de kansen liggen. Dit kanaal draagt daar een steentje aan bij.", aldus Gerrit Hopster, eigenaar van Iferia.nl.

Bron: deOndernemer.nl
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->