Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

16 Okt '09 - + 0 - 0 Nieuw Google mail: Got The Wrong Bob?


GmailGoogle heeft een nieuwe tool ontwikkeld waarmee voorkomen wordt dat e-mail bij de verkeerde persoon terecht komt. Het programma van Google Labs dat "Got Wrong Bob heet is bestemd voor Gmail. Het systeem analyseert groepen mensen die vaak berichten naar elkaar sturen.


"Got The Wrong Bob"


Gmail toont een suggestie bij het intypen van de eerste letter van een naam, dit zorgt ervoor dat e-mailtjes vaak bij de verkeerde persoon terecht komen. "Got The Wrong Bob?" moet ervoor zorgen dat dit niet meer gebeurt. Het programma werkt alleen bij groepmail en geeft een melding als er een persoon tussen staat die normaliter niet gemaild wordt.

"Undo Send"


Kom je er net te laat achter dat je mail toch naar de verkeerde persoon is verzonden, dan heb je enkele seconde de tijd om gebruik te maken van de Google tool "Undo Send". Deze tool kan de mail terugroepen.

Undo Send


"Don't Forget Bob"


Een andere nieuwe tool van Google is "Don't Forget Bob" deze geeft een melding als er mensen ontbreken in een groepsmail.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->