Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

16 Okt '09 - + 0 - 0 Mobiele zoekmachine optimalisatie Google verbeterd


GoogleIn de afgelopen weken lanceerde Google een aantal updates voor het mobiele platform. Ook nu volgt er een update voor het mobiele platform. Deze update zorgt ervoor dat het zoeken via Google makkelijker wordt op de iPhone en op de Android telefoons. Ook zijn er voor de experts een aantal extra toevoegingen toegepast voor de zoekmachine optimalisatie op de mobiele telefoon.


De internetgigant heeft een zoekfunctie ingepast op de iPhone en voor Google's Android telefoons. De toepassingen van Google categoriseren nu de zoekresultaten, naar aanleiding van de locatie van het apparaat wat de zoekopdracht uitvoert. Hierdoor kunnen gebruikers eenvoudig de dichtstbijzijnde restaurants, ziekenhuizen en banken vinden.

Google SEO


Mobiele besturingssysteem Google Android


Google's mobiele besturingssysteem Android bevat ook een aantal functies, waaronder een barcode scanning. En het bedrijft blijft de software van de 'voice recognition' voortduderend verbeteren. Deze software is beschikbaar voor de BlackBerry, de iPhone en de geselecteerde Android apparaten.

Mogelijkheden voor zoekmachine optimalisatie


Om de mogelijkheden voor zoekmachine optimalisatie te vergroten, heeft Google haar statistische zoekmachine Google Squared bijgewerkt. Daarnaast is de gewone zoekmachine van Google op het mobiele platform ook verbeterd.

Zie ook:
> Betalen met PayPal via Google Android
> Google Wave werkt al op iPhone en Android!
Al 1 Googley reactie:

Ik zie het nut er niet van in. Kost onnodig veel geld…wat levert het op?

Restaurants Almere () (link) - 05 September '10 - 19:32


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->