Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

13 Okt '09 - + 0 - 0 Google sluit mega deal met Rentokil


Google AppsGoogle sluit mega deal met Rentokil . De internationale dienstverlener schaft Google Apps Premier Edition aan voor al haar personeel. Het gaat hier om 35.000 medewerkers in vijftig landen, waaronder ook Nederland. Met deze aanschaf wil Rentokil een betere samenwerking tussen haar verschillende divisies bewerkstelligen.


Op dit moment heeft Rentokil 20.000 desktopgebruikers en 15.000 mobiele werkers. De mobiele werkers beschikken nu nog niet over bedrijfsmail en met de aanschaf van Google Apps Premier Edition zal het hele bedrijf gebruik gaan maken van één mailsysteem. Een hele verbetering aangezien het nu gebruik maakt van veertig verschillende mailsystemen.


Google Apps Premier Edition


Het webbased softwarepakket biedt de medewerkers chat- en videomogelijkheden, persoonlijke en gedeelde kalenderfunctionaliteiten, één mailsysteem en een wereldwijd adresboek. Ook biedt de software automatische e-mailvertaling en real-time vertaling in het chatprogramma Google Talk.

Rentokil


Rentokil


Voordat het bedrijf besloot het pakket aan te schaffen voor al haar werknemers heeft de divisie Rentokil Initial Ambius het pakket 100 dagen uitgeprobeerd. Rentokil Initional houdt zich in Nederland bezig met onder andere de verhuur van handdoeken, schoonmaakdiensten, vloeren, ongediertebestrijding, bedrijfskleding en planten voor op kantoor.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->