Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

09 Okt '09 - + 0 - 0 Google neemt weer nieuw personeel aan


Google LogoEric Schmidt CEO van Google meldt dat de advertentiemarkt weer aantrekt en het internetbedrijf weer nieuw personeel gaat aannemen. Een voorlichter van Google meldde woensdag dat de recessie in de advertentiebranche voorbij is.


Ondanks een groei in het aantal kliks op advertenties, betaalden adverteerders minder per klik. Ook bleek dat consumenten meer op advertenties van goedkopere producten klikten. Als gevolg hiervan liet het bedrijf haar personeelsbestand slinken. Google had in juni dit jaar 19,786 full-time werknemers in dienst dat waren 378 werknemers minder dan aan het einde van het eerste kwartaal. Het overgrote deel hiervan bestond uit vooraf aangekondigde functie die zouden vervallen, met name op de afdelingen sales, marketing en recruiting.

Eric Schmidt


Google positief


Google maakt nu dus bekend weer personeel te gaan aannemen. Eerder deze maand meldden we al dat Google ook weer gaat investeren. Het Amerikaanse internet bedrijf wil maandelijks minimaal 1 bedrijf inlijven.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->