Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

28 Sep '09 - + 0 - 0 Ruzie AT&T en Google


GoogleAT&TAT&T heeft fel gereageerd op de brief van Google aan de FCC, waarin het internetbedrijf haar frustraties uit over het feit dat Apple en AT&T de nieuwe Google Voice applicatie blokkeren. AT&T komt nu met een reactie op deze brief met een aantal verwijten terug.


De Federal Communications Commission hanteert de uitgangspunten van netwerkneutraliteit. Dit betekent dat binnen het medium internet, er zonder dat er onderscheid gemaakt wordt diensten moeten worden doorgegeven. Dus er mogen geen diensten geblokkeerd of beperkt worden. Dit betekent voor telefoonaanbieders dat zij hun netwerk open moeten stellen voor derden en dat telefoonnummers niet willekeurig geblokkeerd mogen worden.

Google Voice


AT&T


AT&T beschuldigd Google er van zich niet aan de uitgangspunten van netwerkneutraliteit te houden. Google zou dure telefoonnummer zoals sekslijnen niet uitvoeren. Terwijl de telecom aanbieder wel verplicht is deze aan te bieden.

Google


Google stelt dat Google Voice geen reguliere telefonie-dienst maar een internet dienst, waardoor zij zich niet aan de zelfde regels hoeft te houden. Verder meldt Google dat haar dienst geen alternatief is voor normale telefonie en dat het op dit moment niet voor iedereen toegankelijk is.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->