Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

25 Sep '09 - + 0 - 0 Google Offline leidt tot imagoschade


GoogleNa de grote storing in het begin van dit jaar, gaat het de laatste weken opnieuw niet florissant bij Google. De Google diensten Google News en Google Gmail zijn afgelopen week offline geweest, wat gegarandeerd gaat leiden tot imagoschade.


Begin deze maand meldde we al dat Gmail offline is geweest, maar deze week was het weer raak. Afgelopen maandag was de Engelse variant van Google News offline en gister was ook Google Gmail buiten werking. Een flink probleem voor bedrijven die gebruik maken van de applicaties van Google. Als het bedrijf gebruik maakt van Gmail en Google Docs dan kan er op het moment dat Google 'offline' is niet gewerkt worden. Dit kan weer tot gevolg hebben dat een bedrijf financiŽle schade kan oplopen en kan beslissen geen gebruik meer te maken van de applicaties van Google

No Google


Imagoschade Google


Google moet gaan oppassen voor imagoschade. De Internetgigant kan te maken krijgen met een daling van de populariteit van Google Gmail en Google Docs wanneer deze vaker offline zijn. Daarnaast legt het de gevoeligheid van Google bloot en dit kan weer leiden tot een daling van de aandelenkoers..
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->