Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

24 Sep '09 - + 0 - 0 Google Chrome Frame in Microsoft Internet Explorer


Google Chrome Google heeft iets nieuws bedacht in de strijd om de grootste te worden in webbrowser land. Ze biedt gebruikers van Microsoft Internet Explorer de mogelijkheid om de techniek van Google Chrome te gebruiken. Door de Chrome’s rendertechniek worden pagina’s sneller geladen.


Je kunt de techniek gratis downloaden, voor Internet Explorer versie 6, 7 en 8. Nadat je het hebt geďnstalleerd maakt de browser gebruik van de Google Chrome techniek. Er zit wel een addertje onder het gras, webbouwers moeten een code toevoegen in hun pagina’s zodat de plug-in op die pagina’s functioneert. Google heeft dit op al haar eigen pagina’s al gedaan.

Google Chrome Browser


Google wil het makkelijker maken om over te stappen naar de nieuwe browser. Doordat mensen het nu eerst kunnen uitproberen in hun eigen vertrouwde browser is de stap vervolgens kleiner om over te stappen op de officiële Google Chrome browser. Het komt voor dat werknemers niet zelf mogen kiezen welke browser ze gebruiken. Werknemers kunnen op deze manier toch Google Chrome uitproberen zonder dat ze de browser gebruiken.


Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->