Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

23 Sep '09 - + 0 - 0 Google Sync: Gmail Push op je Telefoon


GoogleGebruikers van Apple iPhones en Windows Mobile telefoons krijgen nu ook een berichtje op het scherm als er nieuwe berichten binnenkomen. Google lanceerde eerder dit jaar de dienst Google Sync en heeft het nu dus mogelijk gemaakt om ook Gmail berichten te ontvangen op je telefoon waarbij je een melding ontvangt.


Het was al mogelijk om je adressenboek en agenda naar je telefoon te “ pushen” en nu is het ook mogelijk je mail vanuit Gmail direct te pushen naar je telefoon. Het grote voordeel van deze dienst is het feit dat als er wijzigingen aangebracht worden in je contactpersonen of je agenda en nu dus ook je e-mail berichten dit binnen enkele minuten gesynchroniseerd wordt met de gegevens op je mobiele telefoon.

Google Sync


Gebruikers van de dienst kunnen zelf kiezen of ze alle drie de diensten willen synchroniseren of maar 2. Google maakt gebruik van ActiveSync van Microsoft om de gegevens van haar servers te verzenden naar mobiele telefoons.

GoogleSync


Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->