Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

23 Sep '09 - + 0 - 0 Google Nieuws Offline


googleDinsdag 22 September is Google nieuws ongeveer een 1,5 uur offline geweest. Rond 12:30 PM ondervonden gebruikers problemen bij het openen van de pagina. Er is direct actie ondernomen door Google en om 2:00 PM kon de website weer bezocht worden.


Gebruikers ondervonden moeilijkheden bij het openen van de Google Nieuws pagina. Een woordvoerder van Google berichtte per e-mail "We are aware of this issue and working to fix it. We know how important Google News is to our users, and we take issues like this very seriously”. Toen de website weer bereikbaar was werden er nog steeds moeilijkheden ondervonden door gebruikers. Inmiddels is alles weer bij het oude.

Problemen bij Google


Het is niet de eerste keer deze maand dat een service van Google niet beschikbaar is voor haar gebruikers, begin deze maand ondervonden gebruikers van Gmail ook problemen met het mailprogramma.

Google heeft niet direct een reden kunnen vinden voor de tijdelijke onbereikbaarheid van haar service.

Facebook


Google is niet de enige met problemen deze week, maandag gaf Facebook aan problemen te hebben met haar netwerk.Gebruikers konden niet inloggen en geen profielen bekijken. Ook zijn er gevallen gemeld van gebruikers die post kwijtraakte.

Facebook


Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->