Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

22 Sep '09 - + 0 - 0 Hyves 5 jaar online!


Hyves 5 jaarHyves viert vandaag haar 5e verjaardag. Op 22 september 2004 lanceerde enkele vrienden de site Hyves. Hyves zou een ideale manier zijn om met vrienden in contact te blijven via het internet. Op dat moment was de term 'Social Media' er nog niet en leek het gewoon een leuk idee. Nu, 5 jaar verder, blijkt het opzetten van Hyves een gouden greep. Met ruim 9 miljoen leden is de site uitgegroeid tot een populaire en één van de meest actieve sites in Nederland.


Hyves is voor vele een onderdeel van het dagelijks leven geworden. Even je mail checken en dan even kijken op Hyves. Vele vonden oude klasgenoten terug op de populaire netwerksite en andere konden op die manier langer contact houden met 'vakantievriendjes en vakantievriendinnetjes'.

Hyves Banner


Vele mogelijkheden van Hyves


Naast het opzetten van je eigen profiel, zoals dat voor 2004 ook al op verschillende sites mogelijk was, kun je op Hyves korte berichten achterlaten met hierin wat je doet. Ook kan je een weblog bijhouden en kan je onbeperkt foto's en video's plaatsen en kan je berichten sturen naar en op de profielpagina van een ander. Het vinden van andere personen kan gemakkelijk via de naam alleen, of de naam en de woonplaats. Als laatste pluspunt kun je op Hyves je eigen profiel aankleden zoals jij dat graag ziet.

Always in touch with your friends


Hyves is anno 2009 overal. Met de applicatie voor de iPhone en de mobiele telefoon klopt het eerste woordje van de slogan van Hyves helemaal. Always in touch with your friends!
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->