Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

18 Sep '09 - + 0 - 0 Google lovend over Microsoft


HTML 5Het gebeurt niet vaak, maar Google heeft zich onlangs lovend uitgelaten richting zijn 'grootste' concurrent Microsoft. De lovende woorden hadden betrekking op het feit dat Microsoft zich inzet voor de promotie van de HTML 5 standaard.


Google is naast Microsoft een van de grootste bedrijven die zich druk bezig houdt met de ontwikkeling van de nieuwe programmeertaal. Google promoot de HTML 5-standaard onder andere in combinatie met haar webbrowser Google Chrome.

HTML 5


HTML 5 is echter nog steeds niet definitief ingevoerd als standaard, omdat veel bedrijven commentaar hebben op hoe de structuur er uiteindelijk uit zal gaan zien. Ook Microsoft is nog niet tevreden, manager van het Internet Explorer-team, Adrian Bateman, plaatste op zijn blog enkele suggesties om HTML 5 te verbeteren.

Mark Pilgrim


Google, in de vorm van Mark Pilgrim, had veel goede woorden over voor de kritiek die Bateman gaf op HTML 5. "Op 7 augustus 2009 deed Adrian Bateman iets dat nog niemand voor hem gedaan had: hij heeft substantiŽle feedback gegeven op de huidige versie van HTML 5 namens Microsoft. Zijn feedback was gedetailleerd en goed doordacht. Het heeft tot veel discussie geleid," aldus Pilgrim op zijn blog.

Bron: Telegraaf.nl
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->